"Picúrjaink" játéknapja

A tegnapi délelőttön (2022.11.20.) 9:00 órakor; illetve 13:30 perckor rendezték meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban az Országos Gyermekbajnokság II. csoportjának 2. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC FU11-es csapatának mérkőzéseit. Az OGYB ezen csoportja Borsod, Heves és Nógrád megyék csapatait foglalja magában, és egy sportos délelőtt keretében tornaszerű megmérettetésen ügyesednek a kicsik.

Annyi itt az eltérés egy "rendes" kézilabda tornához képest, hogy itt a cél a gyerekek fejlődésének, és a mérkőzési keretek között való játék gyakorlásának támogatása. Ennek megfelelően számszerű eredmény hirdetése nem történik.

Az első mérkőzésen ügyes legfiatalabbjaink a Kazincbarcikai KSK ellen mutathatták meg tudásukat, mint "A", azaz hazai csapat , míg a második alkalommal már "B", azaz vendég csapatként szerepeltek a nagy eredményjelzőn a Gyöngyösi KK ellen.

A forduló keretében a Marosiban pályára lépett továbbá a Beszterce DSE, az Egri VSI I., az Egri VSI II., illetve a Füzesabonyi SC "csipetcsapata" is.

Az ÓAM-Ózdi KC csapatának tagjai a következő játékosok voltak:
Bajnai Bence (kapuban), Juhász Botond Balázs, Schifter-Tartó Zente, Győri Ábel, Titkos Attila, Vaczka Milán, Kovács-Anda Lőrinc, Miksztai Zente, Fegyó Szebasztián Tamás. Vezetőedző: Zákányiné Bányász Henrietta

A mieink mérkőzéseit vezették Jakab Zsófia és Jakab Ákos játékvezetők, illetve a torna többi mérkőzésén Veres Ivett fújta még a sípot. Versenybíróként közreműködött: Varga József

Az 50 fő körüli nézőközönséget tetszetős játékkal örvendeztették meg a gyerekek, s ők maguk is nagyon élvezték a játékot, a képeken is jól látható mosolyok a tanúbizonyságai ennek.

Reméljük még sok siker és számos hasonló élmény vár még a gyerkőcökre a pályán!

Hajrá ÓAM-Ózdi KC!