Fiatalos körkép

Hét mérkőzés után 6 ponttal jelenleg a középmezőnyben foglal helyet az ÓAM-Ózdi KC U20-as együttese. A fiataljaink legutóbb hazai pályán alulmaradtak ugyan a jobb eredményekkel büszkélkedő Dunakeszivel szemben, de a látottak alapján elindult a csapat a jó irányba.

FU20 II. osztály „Keleti” csoport, az ÓAM-Ózdi KC eddig eredményei:

1. Cegléd - ÓAM-Ózdi KC 33 - 26
2. ÓAM-Ózdi KC - Nyíregyháza 38 - 34
3. Újfehértő - ÓAM-Ózdi KC 30 - 21
4. Kiskunhalas - ÓAM-Ózdi KC 26 - 34
5. ÓAM-Ózdi KC - Balmazújváros 31 - 38
6. Mizse KC - ÓAM-Ózdi KC 23 - 38
7. ÓAM-Ózdi KC - Dunakeszi 28 - 34

A Dunakeszi elleni meccs után Lovas Szilárd a csapat edzője a következőket mondta:
- Jó erőkből álló ellenféllel találkoztunk a pénteki bajnoki mérkőzésen. Fizikumban és csapatjátékban is előttünk járnak, az eredmény és a mérkőzés összképe is ezt mutatja.
Viszont a meccsre való hangolódást és felkészülést követően az első félidő jelentős részében méltó ellenfelei voltunk a Dunakeszinek! Sok esetben jó dinamikával önbizalommal és összeszedetten játszottunk, védekezésben elég agresszívek voltunk, és e mellé jó kapus teljesítmény párosult, ami az eredményben is megmutatkozott!

Fordulást követően viszont nem tudtuk folytatni az első félidőben elkezdett játékot. Támadásban nem voltak megoldásaink. Egysíkúvá vált a játékunk,a védelem is sok esetben könnyen át játszhatóvá vált. Mondhatjuk azt, elfáradtunk de nem ilyen egyszerű ez, szerintem több volt a meccsben.

A mérkőzés hibáitól és eredményétől függetlenül, a csapat elindult egy úton aminek még nagyon az elején járnak, de a fiúk egyre jobban beleállnak a munkába azért, hogy jobb játékosok legyenek és jó csapat váljon belőlük!
A múlt héten 25 percig játszottunk jó szellemben és ritmusban, ezen a héten azon leszünk, hogy ez sokkal tovább tartson, ami eredménnyel is párosul reményeink szerint!"

Az FU20-as bajnokság II. osztály a „Keleti” csoportban november 11-én Izsákra látogat az ÓAM-Ózdi KC. A KIKI-SKF csapata fogadja a mieinket pénteken este 18,00 órától. Következő ellenfelünk hasonló játékerőt képvisel, mint a fiatal csapatunk. Ha nincs a mínusz 3 pont büntetésük, a mieink előtt állnának a tabellán.

Az ÓAM-Ózdi KC U20-as csapata legközelebb november 19-én (szombaton) 15,30 órától játszik hazai pályán, amikor a Tisza Volán együttesét fogadják majd a mieink.

A góllövőlistán Kiss Bence a 17., a 42 lőtt góljával. 21.Kovács Adrián (39); 31. Sápi Dávid (33); 36. Panyák Martin (29); 45. Szabó Martin (26). A listát egyébként a kalocsai Kovács Ákos vezeti, aki eddig 80 gólnál tart.

FU20 II. osztály Keleti csoport