Péntek: Nőnap – Meccsnap

Hosszú hetek után – négy idegenbeli mérkőzés után – ismét hazai pályán játszik az ÓAM – Ózdi KC férfi kézilabda csapata. Ám azok a szurkolók, akik a megszokott időben, szombaton délután látogatnak ki a Marosiba – azok pórul járnak. Ugyanis március 8-án, pénteken 18,00 órakor indul útjára a labda.

Együttesünk az ugyancsak „sanyarú helyzetben” lévő Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 gárdáját fogadja.

Mivel március 8. a Nőnap, ezért az egyesületünk vezetői azzal kedveskednek a hölgyeknek, hogy ingyen tekinthetik meg a találkozót. További a nemek közötti egyenlőségnek is a hívei, ezért a férfi szurkolóknak sem kell belépőjegyet váltani. Tehát a pénteki összecsapásra a belépés mindenki számára díjtalan!

Az ÓAM – Ózdi KC a korábbi évekhez hasonlóan most is meghirdeti a „DOBJ EGY MACIT” elnevezésű jótékonysági akcióját. A találkozó szünetében lehet a pályára dobni a jótékony célra szánt plüssállatokat. A macik a gyógypedagógiai nevelésben, fejlesztésben részesülő gyermekeknél találnak új gazdára.

Egy nemes felajánlásnak köszönhetően minden pályára dobott ajándéktárgy 500 forint támogatásban részesül. Az így összegyűlt adomány az „Ózdi Nyitott Kapu Alapítvány” munkáját segíti.

Nagy sikert aratott szurkolóink, az érdeklődők körében helyi sporttörténészünk ifj. Vass Tibor „Szép volt fiúk” című munkája. A mű az ózdi férfi kézilabdázás történetét mutatja be lexikoni alapossággal. Az első nyomás könyvei már elfogytak, ezért változatlan utánnyomásban is kiadásra került a könyv. Ezek a példányok is megérkeztek, s a találkozón beszerezhetőek lesznek.

Legyünk ott minél többen, s szurkoljunk a csapatunknak!

Március 8-án, pénteken 18 órától a Marosiban: ÓAM – ÓKC – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21.

A belépés díjtalan!