Bíztató második félidő Kassán

Szerda délután az ÓAM-Ózdi KC megtizedelt csapata kelt útra, hogy a felvidéki városban megvívja második idei felkészülési meccsét. Gyimesi Máté, Lestál Martin és a kapus Nagy Péter nem tarthatott a többiekkel.

A kassai csapat a szlovák élvonalbeli bajnokságban szerepel, az ötödik helyen tanyázik a téli szünetben, tehát a szlovák élmezőnyhöz tartozik.
Este fél nyolckor indult útjára a labda. A mieink bátran, jó ritmusban kezdték a mérkőzést. A hazai gólokra gólokkal válaszoltak (7. perc: 4 – 4). Aztán elég volt néhány eladott labda, pontatlan támadás befejezés, s a hazaiak 4 góllal elhúztak (12. perc: 10 – 6). A 20. percben már hattal mentek a vendéglátók (11 – 7). Az első félidő végéig a ez a különbség már nem változott (22 – 16).

A második játékrész első fele úgy telt, el, hogy mindegyik gólunkra érkezett hazai válasz (45. perc: 29 – 23). A következő 5 percben nem kaptunk gólt, s Kovács László, Tóth Márk és Jancsó Nándor góljaival 29 – 26-ra felzárkóztunk. A véghajrá teljesen nyílt lett, ugyanis az 55. percben Bárdos Máté góljával egyenlítettünk (30 – 30). A hajrá a kassaiaknak sikerült jobban. Az 59. percben 33 – 32 állt az eredményjelzőn. Az utolsó percben mi támadhattunk. Kocsis Csaba edző 24 másodperccel a vége előtt kért időt - de az utolsó támadásunkat nem sikerült góllal befejezni. Egy góllal nyertek a vendéglátók.

HK Kosice - ÓAM-Ózdi KC 33 - 32 (22 – 16)
Góljainkat lőtte: Tóth Márk (7), Veres Balázs (6), Jancsó Nándor (5), Tóth Patrik (3), Kovács László (3), Péter Dominik (3), Ménfői Attila (2), Bárdos Máté (2), Szepesi Noel (1).