Készülés gőzerővel a folytatásra

Január 4-én kezdte meg az edzéseket az ÓAM-Ózdi KC NBI/B-s férfi kézilabda csapata a tavaszi bajnoki szezonra. Azóta heti öt foglalkozást tart a fiúknak Kocsis Csaba vezetőedző, illetve két felkészülési meccs tarkította a programot (Diósgyőr – ÓAM-Ózdi KC 28 – 34; HK Kassa – ÓAM-Ózdi KC 33 – 32).

A felkészülés eddigi menetéről Kocsis Csaba adott tájékoztatást:

Amit elterveztünk, azt eddig elvégeztük, a terveknek megfelelően halad a munka. Természetese egyetlen sérülés sem jön jókor. Gyimesi Máté térdében elszakadt a szalag – így rá a tavasszal már nem számíthatunk. Telefonon többször beszéltem vele. A legújabb információ vele kapcsolatban, hogy február elején műtik. Lestál Martin pedig hétfőn már a többiekkel együtt tudott dolgozni az edzésen.

Február 3-án kezdjük a bajnoki sorozatot, a hátralévő edzésekre még szükségünk van, hogy elmondhassuk, hogy felkészültünk.

Az eddig lejátszott két meccs pozitív képet mutat – de ez semmit sem ér, ha a bajnokikon ez nem párosul eredményességgel. Tájékozódunk a többi csapatról is. Úgy vélem nagy változások nem lesznek az erőviszonyokat tekintve.

Nekünk nagyon fontos a jó rajt. Ám mindig csak a következő mérkőzés van a középpontba. Az első fordulóban a Kecskemét ellen nyerni kell, hogy egy kicsit nyugodtabban utazhassunk a következő két idegenbeli találkozónkra.
A jelenlegi elképzelések szerint február elsejétől már a Marosiban folytathatjuk a munkát, amit már nagyon várunk.