Jó kezdés után súlyos vereség

Február 9-én, pénteken este Budaörsön, a Budai Farkasok otthonában lépett pályára az ÓAM – Ózdi KC NB.I/B. férfi kézilabda bajnokságban szereplő csapata. Meglepetés nem történt.

Budai Farkasok-Rév - ÓAM – Ózdi KC 41 - 26 (18 – 12)
Budaörs, Városi Sportcsarnok, 150 néző.
Vezette: Csuka Pál Dr. és Kocsis Olivér.

Kiállítások: 6 – 6 perc.
Hétméteresek: 1/1 - 3/3.

Fél perc elteltével Kovácsevics köszönt be a hazaiak kapujába, s ezzel máris vezettünk. Az 5. percben 1 – 4 állt a táblán. Lassan felébredtek a „Farkasok”. A 7. percben előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették (5 – 4). A 16. percben már hat gól volt a különbség (12 – 6). Ez a hatgólos különbség megmaradt a pihenőig (18 – 12).

A fordulás után fogyott az erő, s ezzel együtt nőtt a különbség is (40. perc: 24 – 15). Ráadásul a 42. percben Kovácsevics megkapta a harmadik büntetését, s ezzel a bírók ki is zárták játékból. Tovább fogyatkozott az amúgyis foghíjas keretünk. A 44. percben lett meg a „köztetíz” (28 – 18). Ezt követően már csak a gólkülönbség volt kérdéses (41 – 26).

Góllövőink: Rozner Kevin 6, Skoda Levente 6, Kecskés Levente 3, Kiss Bence 3, Zelei Botond 2, Tóth István Sámuel 2, Kovácsevics István 2, Bárdos Máté 1, Molnár Gergő 1.

Kocsis Csaba vezetőedzőnk a következőket nyilatkozta a mérkőzést követően:
- Három sérült, öt beteg és egy egyéb ok miatti távolmaradóval ennyire futotta. Meghatározó volt a két belső védőnk hiánya, ettől függetlenül mindenki megpróbálta, amit tudott. A lépést egy darabig tartottuk, de a piros lap után már a tízen belülmaradás is távol került tőlünk. Csak reménykedni tudunk, hogy a jövő héten egyenesbe jönnek a dolgok, mert egy még nehezebb idegenbeli mérkőzés vár ránk. Köszönöm a betegeknek, hogy vállalták a játékot!